+36 20 852 1660
8600 Siófok, Bajcsy-Zs. utca 210.
geobutor[a]geobutor.hu
  • Korpus line logo
  • Széchenyi terv

Vasalat megoldások

Vasalat megoldások
Mikor praktikus egy konyha? Mivel gyakran és intenzíven használjuk, ez a hétköznapokban nagyon gyorsan kiderül.

A praktikus konyha 3 fő jellemzője: jó munkafolyamatok, optimális kihasználás és magas szintű mozgáskomfort.


 

Blum rendszer

 

Bútorvasalatok a jobb lakóminőségért, ez a cél. Minden, ami felnyílók, fiókok és ajtók nyitásához-zárásához kell. Széles választék bármilyen kialakításhoz kiváló minőségben, esztétikus megjelenéssel. Mindegy, melyik Blum rendszer mellett dönt, jobb életminőséget biztosít.

 

Felnyíló rendszerek

 

Nagyfokú mozgáskomfort, sokféle alkalmazás. Az AVENTOS-felnyíló rendszer nagyfokú mozgáskomfortot jelent a felsőszekrényeknél, növelve ezzel otthona színvonalát. Még a nagy és nehéz előlapok is játszi könnyedséggel mozgathatók, ez biztosítja a mozgásszabadságot. A magas funkcionalitása mellett az AVENTOS-program egyszerű és elegáns megjelenésével tűnik ki. Az előlapok könnyen nyílnak, a vevő kívánságának megfelelően mechanikusan vagy elektromos mozgásrásegítéssel. 

 

Kivetőpánt rendszer

 

Óramű pontosságú folyamatok - a beépített csillapítás egy műszakilag kiforrott megoldás. Ezzel a bútorajtók finoman és halkan záródnak. A BLUMOTION-csillapítás záráskor illeszkedik az ajtó dinamikájához. Az előlap súlyának terhelését a becsapás lendületénél szintén érzékeli. A magas mozgási minőség érdekében a kis vagy könnyű ajtóknál a BLUMOTION-funkciót szükség szerint egyszerűen ki is kapcsolhatjuk.

 

Box rendszerek

 

Metabox 

 

A METABOX-fiókok és kihúzók csak néhány elemből állnak. Valósítsa meg bevált fiókrendszerünkkel a legkülönfélébb megoldásokat a konyhában, előszobában, fürdőben - sőt még boltok berendezésnél is használható a METABOX. Stabil anyagok és gondos megmunkálás biztosítják a legjobb stabilitási értékeket - 30 kg dinamikus terhelésig.

A METABOX-részkihúzású fiókhoz alkalmazható a bevált BLUMOTION-funkció. Ezzel a fiókok mindig finoman és halkan záródnak. Függetlenül a lendülettől és a benne tárolt dolgok súlyától.

 

Tandembox

 

A TANDEMBOX, a jól ismert fém box-rendszer széleskörű felhasználási és különféle design lehetőséget nyújt a standard megoldásoktól egészen az egyedi alkalmazásokig, magasfokú mozgáskomforttal. Ezeknél a síneknél kopásálló műanyag görgők gondoskodnak a pihekönnyű futásról és a 30 vagy 65 kg-os dinamikus terhelhetőségről. A mozgás erősségéhez igazodó BLUMOTION csillapítórendszernek köszönhetően garantált a finom és halk záródás. Mindez ráadásul egy bútoréleten keresztül.

 

Belső osztórendszer

 

Egy minőségi belső osztórendszer, amely minden fiókban vagy frontkihúzóban elbűvölő rendet teremt. Akár evőeszköz, üvegek, edények vagy bármi más - minden tárolandó dolgot biztonságosan és kényelmesen el lehet helyezni. Alakítsa ki tároló helyét szükségletei szerint és áttekinthetően. ORGA-LINE-tálcák, kereszt és hosszanti osztók rugalmas elrendezése tárolnivalók szerint. Így teremt praktikus rendet a fiókokban és kihúzókban. Az ORGA-LINE konyhai segítők megkönnyítik a napi munkafolyamatokat, és gondoskodnak a rendről és átláthatóságról. Például a fűszertartóval, fóliavágóval és tányértartóval minden ott esik kézre, ahol használni kell. A főzés után pedig az eszközök gyorsan elpakolhatók.

 

Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ