+36 20 852 1660
8600 Siófok, Bajcsy-Zs. utca 210.
geobutor[a]geobutor.hu
  • Korpus line logo
  • Széchenyi terv

Szabászati megrendelő

Szabászati megrendelő
Lapszabászatunk Siófok Ipartelepén, közel 20 éves tapasztalattal és a legkorszerűbb gépekkel várja asztalosok és lakossági ügyfelek megrendeléseit egyaránt. Követve a folyamatosan fejlődő gyártási technológiákat és trendeket, arra törekszünk, hogy a lehető leggyorsabban és legjobb minőségben szolgáljuk vásárlóinkat a rendelt lapanyagokkal.

Megrendelő lapok:

Szabászati megrendelő

Ajtófront megrendelő lap

 

Lapszabászati szolgáltatásunk határideje alapvetően a kiválasztott lapanyag típusától és színétől függ, mivel több száz színnel dolgozunk, így széles beszállítói körrel rendelkezünk. Mindazonáltal büszkék vagyunk rá, hogy lapszabászati megrendeléseinket 3-5 munkanapra tudjuk teljesíteni, de ez a szabászati leterheltségtől függően akár rövidebb idő is lehet.

Igény esetén a lapanyagokat különböző szélességű, vastagságú és felületű élzáró anyaggal látjuk el, melynek ragasztása a legújabb technológiának köszönhetően vízálló.

Megrendelését online, előzetes regisztráció után a www.korpusline.hu oldalon, üzletünkben személyesen vagy e-mailben geobutor[a]geobutor.hu e-mail címen tudja leadni. 

Alakos alkatrész esetén a befoglaló BRUTTÓ méreteket kérjük megadni szálirány helyesen. A megjegyzés rovatban kérjük jelezni, amennyiben rajz csatolásra került a szabászati megrendelőhöz. Igény esetén lehetőség van 24 órán belüli, sürgősségi szabászatra, sürgősségi felár ellenében. Azokon az alkatrészeken, amelyeknek bármelyik mérete kisebb 110mm-nél, az élzárás kézi élzárásként kerül felszámításra.

Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ