geobutor.hu facebook3

geobutor.hu insta

 

 

Élzárás

 


Korszerű, pontos táblafelosztó és élzáró géppel, a legújabb gyártási technológiákat használva várjuk az asztalosokat, bútorkészítőket, belsőépítészeket és lakberendezőket. Ahogy a lapszabászatban, úgy az élzárási technológiáknál is folyamatosan nyomon követjük az elérhető gyártási fejlesztéseket, melynek köszönhetően a hazai bútorgyártás és bútorlapszabászat meghatározó szereplői lettünk.

geobutor.hu elzaro anyagok

 

 

A több, mint 100 színből álló élzáróanyag készletünk és a beszállítóktól beszerezhető valamennyi élzáró, legyen az 0,4 mm vagy 2 mm vastagságú, vízálló és hőálló, úgynevezett PU élzárással kerül a lapanyagokra. Így a korábban sok kellemetlenséget okozó felázott munkalapok vagy a hő hatására a bútorlaptól elváló élzáró anyagok problémája megszűnt.

 

 

A magyar piacon szinte egyedülinek mondható Airtec vagy más néven nullfugás technológiát is tudjuk biztosítani vásárlóinknak, melynek köszönhetően a bútorlap és az élzáró anyag egy egységet képez, a két anyag közötti ragasztócsík megszűnik. Ezen gyártási technológiát javasoljuk mindenkinek, aki egyedi és látható élek nélküli bútorlapból szeretné ha megvalósulna a megálmodott bútor.

 

 

 

 

 

 MEGRENDELÉS

Hírlevél

Egyetértek a Használati feltételekkel és elfogadom az Adatvédelmi irányelveket

KAPCSOLAT

Telefon: +36 20 852 1660
Source: http://geobutor.hu/bemutatkozas/kapcsolat

E-mail: geobutor@geobutor.hu

 

geobutor.hu facebook3

 

NYITVATARTÁS

H-P 8:00-16:00 (Árukiadás 15:00-ig!)


Source: http://geobutor.hu/bemutatkozas/kapcsolat

Mint minden weboldal, az geobutor.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!
X

Right Click

No right click