geobutor.hu facebook3

geobutor.hu insta

 

 

Szolgáltatások

 

 

geobutor.hu szolgaltatasok

 

 

LAPSZABÁSZAT

Lapszabászatunk Siófok Ipartelepén, közel 20 éves tapasztalattal és a legkorszerűbb gépekkel várja asztalosok és lakossági ügyfelek megrendeléseit egyaránt. Követve a folyamatosan fejlődő gyártási technológiákat és trendeket, arra törekszünk, hogy a lehető leggyorsabban és legjobb minőségben szolgáljuk vásárlóinkat a rendelt lapanyagokkal.

BŐVEBBEN

 

ÉLZÁRÁS

Korszerű, pontos táblafelosztó és élzáró géppel, a legújabb gyártási technológiákat használva várjuk az asztalosokat, bútorkészítőket, belsőépítészeket és lakberendezőket.
Ahogy a lapszabászatban, úgy az élzárási technológiáknál is folyamatosan nyomon követjük az elérhető gyártási fejlesztéseket, melynek köszönhetően a hazai bútorgyártás és bútorlapszabászat meghatározó szereplői lettünk.

 BŐVEBBEN

 

CNC, ÍVES ÉLZÁRÁS

Egy mai modern bútorlapszabászat elengedhetetlen eleme a számítógép vezérelt CNC megmunkáló központ. A CNC gépek alapvetően lapmegmunkálásra alkalmasak, a fűrészelés, marás, furatolás folyamatokat tetszőleges pozíciókban képesek elvégezni.
Source: https://geobutor.hu/

 BŐVEBBEN

 

KISZÁLLÍTÁS

Üzletünkben megvásárolt termékeket, legyen az bútorkellék, szabott vagy egész tábla lapanyag, igény esetén házhoz szállítjuk. A kiszállítás egyedi megrendelésre történik, előre egyeztetett időpontban.
Source: https://geobutor.hu/szolgaltatasok/kiszallitas

 BŐVEBBEN

 

Az egyedi bútorgyártásról

Termékeink, partnereink által elképzelt egyedi bútor megoldásaink saját üzemünkben a legmodernebb technikával készülnek, így garantáljuk, hogy minden darab magas minőséget képvisel. Bútoraink, egyedi belső építészeti megoldásaink alapanyagának kiválasztására különösen nagy gondot fordítunk, hiszen ez az alapja a kész termékek tartósságának.

 BŐVEBBEN

 

Hírlevél

Egyetértek a Használati feltételekkel és elfogadom az Adatvédelmi irányelveket

KAPCSOLAT

Telefon: +36 20 852 1660
Source: http://geobutor.hu/bemutatkozas/kapcsolat

E-mail: geobutor@geobutor.hu

 

geobutor.hu facebook3

 

NYITVATARTÁS

H-P 8:00-16:00 (Árukiadás 15:00-ig!)


Source: http://geobutor.hu/bemutatkozas/kapcsolat

Mint minden weboldal, az geobutor.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!
X

Right Click

No right click